D[a]ra.^ -ftw-
Posts : 79 Join date : 2009-06-28 Age : 28 Location : Banja Luka
| Subject: Skinovi za CS/Skins for CS~ Sun Jun 28, 2009 2:17 pm | |
| Ovde mozete prmjeniti izgled svoga oruzija... Neki cak imaju bolje nisane pa je i lakse gadjati.. Napomena: [b] OVO SE NE MOZE IZBRISATI!!! ALI UVJEK MOZETE DODATI NOVI!!! MOZE SE SVE VRATIT NA NORMAL AKO NADJETE DAFULT SKINS!! 1. Download-ujte skin koji zelite 2. Otvorite folder gdje ste install CS 1.6 (Local disc :C/Program files/Valve/cstrike/ ovde copirajte podake koje ste dobili 3. Uzivajte! 4. Vidicete da uz neke skinove trebaju stavljati se i zvuci! 5. Samo idete csstrike/sounds/weapons i tu kopirate Prijatno i Uzivajte! http://www.fpsbanana.com/skins --->> ovde su skinovi!
Last edited by t0d@ on Fri Jul 17, 2009 8:07 pm; edited 1 time in total | |
|
dIMCHE BRE
| Subject: Re: Skinovi za CS/Skins for CS~ Sat Jul 11, 2009 10:31 am | |
| ja sam to radio pa mi je lagovalo da nisam skoro mogao da igram... bolje ne radite ovo ako imate slab net | |
|
SniffeR Admin
| Subject: Re: Skinovi za CS/Skins for CS~ Sat Jul 11, 2009 10:39 am | |
| - dIMCHE BRE wrote:
- ja sam to radio pa mi je lagovalo da nisam skoro mogao da igram... bolje ne radite ovo ako imate slab net
I ja isto mislim kao i dimiche ,slab komp i net ,nemojte stavljat skinove!!!!!!!!!! | |
|
D[a]ra.^ -ftw-
Posts : 79 Join date : 2009-06-28 Age : 28 Location : Banja Luka
| Subject: Sorry Sat Jul 11, 2009 11:53 am | |
| - SnifffeR wrote:
- dIMCHE BRE wrote:
- ja sam to radio pa mi je lagovalo da nisam skoro mogao da igram... bolje ne radite ovo ako imate slab net
I ja isto mislim kao i dimiche ,slab komp i net ,nemojte stavljat skinove!!!!!!!!!! Ja samo pokazujem kako se to radi, znam da je lose.. Ali ako neko ima dobar NET i hoce da "nabudzi" CS onda nek zna kako.. | |
|
Hepatitis B a.K.a DOP
| Subject: Re: Skinovi za CS/Skins for CS~ Thu Jul 30, 2009 4:38 am | |
| TAJ SAM SAMO STO ZNAM ZA TO | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Skinovi za CS/Skins for CS~ | |
| |
|